Karrier

Társaságunk a magyarországi emeléstechnikai piac egyik élenjáró vállalata, amely teljeskörű, átfogó emeléstechnikai megoldásokat és géptelepítési szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára az ország több pontján.

Az emeléstechnikai (daruzás, bérgép) és géptelepítési fő szolgáltatásaink mellett foglalkozunk még gépek bérbeadásával, munkavédelmi és emeléstechnikai eszközök értékesítésével, szerkezetépítéssel és szakértői szolgáltatásokkal. Vállalatunk - fennállása alatt - az elmúlt 28 évben egyszemélyes vállalkozásból mára tőzsdei középvállalattá nőtte ki magát, amely jelenleg 100 főt foglalkoztat.

Hisszük, hogy munkánk eredményeként a MEGAKRÁN brand egyet jelent a megbízhatósággal, a legmagasabb szakmai minőséggel, a lehetetlen feladatok megoldásával, az elkötelezett munkatársakkal és az elégedett partnerekkel.

Megakrán
Karrier oldal szöveg 02

Mint minden középvállalat esetén, számunkra is kiemelt feladat az intenzív növekedést és folyamatos eszközfejlesztést támogató, stabil pénzügyi háttér megteremtése, valamint a magas képzettségű és lojális munkaerő folyamatos toborzása és megtartása. Ennek érdekében folytatjuk vállalati vezetői és szakember utánpótlási képzési programjainkat, mert munkatársaink tudása és lojalitása adja a cég igazi értékét.

Mi, a MEGAKRÁN Nyrt csapata elkötelezetten hiszünk abban, hogy szolgáltatásportfóliónk segítségével képesek vagyunk meglévő és leendő partnereink vállalkozásainak teljes élet és fejlődési ciklusát végig kísérni. Kollégáink részt vehetnek olyan projektek végrehajtásában, ahol munkánk során az első földmunkák kivitelezésétől egészen az új termék gyártósorról való legördüléséig jelen vagyunk számos munkafolyamatban.

Az elmúlt években több száz sikeres projekttel segítettük partnereinket a számukra legmegfelelőbb megoldások tervezésében és kivitelezésében. Büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőinkkel közös értéket teremthetünk.

Megakrán

Csapatunk a jövőben is várja szakképzett és pályakezdő jelöltek jelentkezését, akik szakmai alázatukkal és lelkesedésükkel, proaktív hozzáállásukkal, folyamatos tanulási és fejlődési vágyukkal támogatni képesek Társaságunkat hosszú távú céljainak elérésében.

Várjuk olyan agilis, ambiciózus szakemberek és pályakezdők jelentkezését, akik számára fontos a szakmai fejlődés, szívesen bizonyítanák kitartásukat és problémamegoldó képességüket változatos projektjeink keretein belül. Számunkra fontos, hogy leendő kollégáink rendelkezzenek munkájuk precíz és pontos ellátásához szükséges tulajdonosi szemlélettel és képesek legyenek azonosulni a MEGAKRÁN Nyrt. által vallott értékrenddel.

Téged keresünk, ha megszerzett tudásodat szívesen kamatoztatnád és bővítenéd egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő tőzsdei középvállalatnál.

Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére. Amennyiben jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de szívesen dolgoznál velünk, vedd fel a kapcsolatot Társaságunk HR osztályával, ahol kérésedre, beleegyezésed mellett rögzítjük önéletrajzodat és elérhetőségeidet, így első kézből szerezhetsz tudomást róla, ha a profilodnak megfelelő új pozíció betöltésére nyílik lehetőség.

Karrier oldal szöveg 03

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán
Széchenyi Pályázat 2020
Ajánlatkérés