Naprakész szaktudással rendelkező projektvezetőink számos tapasztalatot szereztek élelmiszeripari, gyógyszeripari, vegyipari, autóipari, hadiipari, faipari, és textilipari környezetben, illetve a raktártechnika és a gépgyártás területén, mindezt partnereink legnagyobb elégedettsége mellett. Géptelepítési projekt jellegétől, valamint a megrendelő igényeitől függően a gépgyártóval együttműködve hajtjuk végre a géptelepítési tevékenységet.

Kulcsrakész géptelepítés 6 lépésben

  1. Gépalap megtervezése, és kivitelezése, pontos felmérés

  A megrendelő igénye alapján a gépalap tervezését és kivitelezését is vállaljuk a szükséges statikai vizsgálatok elvégzésével, és dokumentációk elkészítésével együtt.

 1. Gépek telepítése

  A gépek szállítójárműről történő leemelése, a gép, vagy gépegységek csarnokba történő bemozgatása különböző technológiákkal, pozicionálása. A projekt során minden munkafázis ellátásához szükséges eszköz, gép saját eszközparkunk kínálatából kerül biztosításra, amelynek részét képezik:

  • autódaruk
  • járműre szerelt daruk
  • ollós és karos személyemelők
  • ipari elektromos és fosszilis üzemanyagú (dízel és gázüzemű) targoncák
  • rakodógépek
  • speciális elektromos csarnokdaruk
  • gantryk
  • görgők, nyomot nem hagyó kerékkel
  • nehézgép szállító zsámolyok
  • légpárnás emelőrendszerek
  • hidraulikus emelőeszközök
 2. Szintezés

  A gépek működési síkba történő beállítása különböző technológiákkal.

 3. Rögzítés

  A gépdokumentációk alapján a gép rögzítése az alaphoz az előírt módon.

 4. Szintezés ellenőrzése

 5. Beüzemelés támogatása

  A vevői igényeknek megfelelően biztosítani tudjuk az alábbi feladatok elvégzését:

  • csőszerelés
  • levegő hálózat kialakítása
  • vákuum hálózat kialakítása- védőgáz hálózat kialakítása
  • hűtővíz hálózatok kialakítása, kiépítése
  • villamos hálózat és elosztóberendezések tervezése
  • villamos rákötéshez szükséges nyomvonal kiépítése
  • villamos szekrények és az energiasín közötti kábelek behúzása és bekötése
  • villamos bekötés (erős és gyengeáram)
  • villamos pneumatika, hidraulika egységek, olaj-, és zsírcsövek kialakítása
Kulcsrakész géptelepítés 6 lépésben
Megakrán

Kérjen ajánlatot géptelepítési szolgáltatásunkra

Megakrán
Biztonság szekció - géptelepítés oldal

A biztonság kiemelkedően fontos számunkra

A Megakránnál fokozott figyelmet fordítunk a munkavédelemre és a munkabiztonságra. Minőségirányítási és munkavédelmi rendszerünket évente auditálja az Apave Belgium SA (VCA), valamint a QSCert, spol s.r.o (ISO).    

Géptelepítési tevékenységünket 700 millió forintos felelősségbiztosítás mellett végezzük, partnereink maximális biztonsága és védelme érdekében.

Megakrán
SMT9 gépsor telepítése

Megoldásaink

SMT9 gépsor telepítése
SMT9 gépsor telepítése
Megrendelőnk külföldről beszerzett, komplett gépsorának tisztatérben történő áttelepítésével bízott meg minket. A megrendelő gyártócsarnokában a gépsor mozgatásához minimális szabad terület állt rendelkezésre, illetve a légzsilipek szélessége és magassága sem tette lehetővé az autódaruval, vagy speciális elektromos pick&carry gépeinkkel történő gépmozgatást.
Megrendelőnk külföldről beszerzett, komplett gépsorának tisztatérben történő áttelepítésével bízott meg minket. A megrendelő gyártócsarnokában a gépsor mozgatásához minimális szabad terület állt rende...
Magnum gyártósor telepítése

Megoldásaink

Magnum gyártósor telepítése
Magnum gyártósor telepítése
6 hónapos időtartam alatt új Magnum gyártósort telepítettünk zöldmezős beruházás keretében élelmiszeripari partnerünk telephelyén. A projekt a gépeket leemeltük a szállítójárművekről, majd helyükre mozgattuk őket. A gépgyártó szerviz csapatával szorosan együttműködve, illetve önállóan, a meglévő dokumentációk alapján a berendezéseket letelepítettük és beüzemeltük.
6 hónapos időtartam alatt új Magnum gyártósort telepítettünk zöldmezős beruházás keretében élelmiszeripari partnerünk telephelyén. A projekt a gépeket leemeltük a szállítójárművekről, majd helyükre mo...
Indukciós hevítő telepítése

Megoldásaink

Indukciós hevítő telepítése
Indukciós hevítő telepítése
Az indukciós hevítőt és tartozékait leemeltük a szállítójárműről, majd bemozgattuk a telepítés helyszínére híddaru, görgős zsámolyok, és targoncánk segítségével. Az indukciós hevítőt pozícionáltuk, kiszinteztük a géptestet, összeépítettük és belecsatlakoztattuk egy már meglévő présgépbe. A teljes villamos hálózatot kiépítettük, meglévő villamos kapcsoló szekrényt bővítettük és rácsatlakoztattuk az indukciós hevítőt.
Az indukciós hevítőt és tartozékait leemeltük a szállítójárműről, majd bemozgattuk a telepítés helyszínére híddaru, görgős zsámolyok, és targoncánk segítségével. Az indukciós hevítőt pozícionáltuk, ki...

Géptelepítési tapasztalatunk

CNC gépek, megmunkálóközpontok, fröccsöntő gépek telepítése, marógépek, síkköszörűk, köszörűk telepítése, mikroelektronikai gyártógépek, hegesztőcellák, robotgépek, présgépek telepítése, szerszámgépek, célgépek, esztergagépek, gumifelépítő gépek telepítése, méréstechnikai eszközök, orvosi szűrőgépek és berendezések telepítése

Megakrán

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán
Amennyiben magánszemély, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kövessen minket!

Széchenyi Pályázat 2020
Ajánlatkérés