A szerelési feladatok ellátását magasan képzett gépszerelő, hegesztő, villanyszerelő, csőszerelő, gépmozgató és gépkezelő kollégáink biztosítják beleértve a tervezésen, anyagbeszerzésen át, egészen az engedélyezésig.

Az Európai Uniós szabványoktól eltérő gépek villamos rendszereinek az Európai Uniós követelményeknek és munkavédelmi szabványoknak megfelelő átalakítását, speciális esetekben azok tervezését is elvégezzük.

Géptelepítési, bontási tevékenységünk során vállaljuk:

Géptelepítési, bontási tevékenységünk során vállaljuk:

  • csőszerelés
  • levegő hálózat kialakítása, bontása
  • vákuum hálózat kialakítása- védőgáz hálózat kialakítása, bontása
  • hűtővíz hálózatok kialakítása, kiépítése, bontása
  • villamos hálózat és elosztóberendezések tervezése
  • villamos rákötéshez szükséges nyomvonal kiépítése, bontása
  • villamos szekrények és az energiasín közötti kábelek behúzása és bekötése, bontása
  • villamos bekötés (erős és gyengeáram)
  • villamos pneumatika, hidraulika egységek, olaj-, és zsírcsövek kialakítása, bontása
Megakrán
Villamos átalakítások

Megoldásaink

Villamos átalakítások
Villamos átalakítások
Villamos átalakításokat végeztünk el 6db EXA típusú gumifelépítő gépen. Feladatunk a 12db QA PC szekrény villamos szereléseinek előkészítése, terepi kábelezése, kiépítése, majd beépítése volt az EXA gépekbe. A kiépítésekhez szükséges anyagokat a megrendelő biztosította. A munkafolyamatok 6 napot vettek igénybe. A kiépítések után érintésvédelmi, és hurokellenállás mérést is végeztünk.
Villamos átalakításokat végeztünk el 6db EXA típusú gumifelépítő gépen. Feladatunk a 12db QA PC szekrény villamos szereléseinek előkészítése, terepi kábelezése, kiépítése, majd beépítése volt az EXA g...
Gyártógép telepítés, technológia szerelés

Megoldásaink

Gyártógép telepítés, technológia szerelés
Gyártógép telepítés, technológia szerelés
Az üzem termelésének megállítása nélkül telepítettük megrendelőnk HAAS VF 6 ss gyártógépét, kiépítettük a gépek villamos hálózatát, és pneumatika rendszerét, valamint csarnokon belüli CNC gépek mozgatását is elvégeztük. A munkavégzést nehezítette a csarnok alacsony kapacitású elektromos hálózata, amelynek megoldására (árokásással együtt) 5/4"-os gerincvezetéket építettünk ki fő elzáró szerelvénnyel, oldható kötéssel. Az árokásással egy időben a gépek mozgatási feladatait is elvégzetük.
Az üzem termelésének megállítása nélkül telepítettük megrendelőnk HAAS VF 6 ss gyártógépét, kiépítettük a gépek villamos hálózatát, és pneumatika rendszerét, valamint csarnokon belüli CNC gépek mozgat...

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán
Amennyiben magánszemély, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kövessen minket!

Széchenyi Pályázat 2020
Ajánlatkérés