Az építőiparban szerzett közel 30 év tapasztalatunknak, és kiemelkedő partnerhálózatunknak köszönhetően a 2020-as évtől alvállalkozóként előregyártott vasbeton elemekből kivitelezett építményekhez kapcsolódó szerkezet szerelési szolgáltatást is nyújtunk megrendelőink számára.

Hogyan csináljuk?

A kelyhek elhelyezése után, a pillérek geodéziai kitűzését követően vonulunk fel a helyszínre tapasztalt szerkezetszerelő csapatunkkal, és az előregyártott vasbeton elemeket az átadott tervek alapján beépítjük. Szerkezet szerelési szolgáltatásunk tartalmazza a pillérek, gerendák, főtartók, szelemenek, födémpanelek, lábazati elemek és minden más előregyártott vasbeton elem beépítését (pl. lépcsőkarok, szögtámfalak stb.).

Sikerünk kulcsa, hogy mindezt teljes mértékben általunk felügyelt és biztosított erőforrások bevonásával tesszük, így nemcsak a munka elvégzésével, hanem a saját tulajdonú daruk és személyemelők biztosításával tovább csökkentjük Partnereink szervezési és koordinációs terheit is. Ennek eredményeként a teljes folyamat egy szervezeten belül történik meg, ezáltal az ügyintézés is leegyszerűsödik, illetve felgyorsul.

Időtakarékos, biztonságos emelőrendszer a szerkezetépítésben

A pillérek elhelyezéséhez kifejezetten erre a célra gyártott, a jogszabályokban meghatározott dokumentációval rendelkező emelőrendszert használunk.

Megakrán

A Megakránnál emeléstechnikai, géptelepítési, és szerkezet szerelési szolgáltatásainkkal támogatni tudjuk a zöldmezős beruházásokat az építőipari kivitelezéstől egészen a gyártósorok beüzemeléséig.

Biztosítás

A biztonság kiemelkedően fontos számunkra

Szerkezetszerelési tevékenységünkre vonatkozóan külön, nagy értékű felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Megakrán

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán
Amennyiben magánszemély, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kövessen minket!

Széchenyi Pályázat 2020
Ajánlatkérés