Az elmúlt években több száz sikeres projekttel segítettük partnereinket a számukra legmegfelelőbb megoldások tervezésében és kivitelezésében. A Megakránnál elengedhetetlen, hogy pontosan tisztában legyünk megbízóink igényeivel és problémáival, biztosítva az információ áramlást, a pontosan megtervezett ütemtervet és folyamatokat.

Kérjen ajánlatot géptelepítési szolgáltatásunkra

Igény szerint megoldásokat kínálunk az előzetes helyszíni felméréstől, a gépalap megtervezésén, kivitelezésén, gépsorok összeszerelésén át, egészen a gépsorról leguruló első mintadarab legyártásának támogatásáig.

Megakrán

Végigkísérjük megrendelőinket az úton

Projektmenedzsment szolgáltatásunkkal támogatni tudjuk partnereinket abban, hogy a géptelepítési, mozgatási feladatok során a feladatra kijelölt projektvezető biztosítsa a feladat elvégzéséhez szükséges erőforrások lekötését, a munka teljeskörű megszervezését, felügyeli az előzetesen egyeztetett határidők betartását, és betartatását. A projekt mérföldkövei közben folyamatosan egyeztet a megrendelővel, vagy az általa kijelölt illetékes személlyel. A projekt jellegétől függően csoportvezetőnk, supervisorunk, vagy projektvezetőnk személyesen felügyeli és irányítja a helyszíni munkavégzést.

A közös műszaki, szakmai ellenőrzést követően kiállításra kerülnek a projekt zárásához szükséges dokumentációk.

Végigkísérjük megrendelőinket az úton

Partnereink a legkülönbözőbb ipari szegmensekből támaszkodnak szolgáltatásainkra:

Élelmiszeripar
Raktártechnika
Hadiipar
Gyógszeripar
Gépgyártás
Faipar
Vegyipar
Autóipar
Textilipar
Büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőinkkel közös értéket teremthetünk.
Légkezelők daruzása és helyére mozgatása

Megoldásaink

Légkezelők daruzása és helyére mozgatása
Légkezelők daruzása és helyére mozgatása
1 db szárazhűtő, 2 db hűtőtorony tetőre, valamint 2 db folyadékhűtő, 2 db kompresszor, és egy 12 m3-es tartály belső szintre történő emelését végeztük el emeléstechnikai és géptelepítő csapatunkkal szorosan együttműködve. Megrendelőnk – bízva szakértelmünkben – a projekt teljes menedzselését és tervezését ránk bízta.
1 db szárazhűtő, 2 db hűtőtorony tetőre, valamint 2 db folyadékhűtő, 2 db kompresszor, és egy 12 m3-es tartály belső szintre történő emelését végeztük el emeléstechnikai és géptelepítő csapatunkkal sz...

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán
Amennyiben magánszemély, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kövessen minket!

Széchenyi Pályázat 2020
Ajánlatkérés