A géptelepítési feladatok közül a legösszetettebb tevékenységnek számít a költöztetés, mivel egy egész gyáregység, vagy egy teljes gyár berendezéseit, gépeit, és minden ehhez kapcsolódó egyéb berendezést és eszközt szükséges eredeti helyéről kimozgatni, elszállítani, majd egy meghatározott helyen újra összeszerelni.

Többéves, és a legtöbb iparágat átfogó tapasztalattal rendelkezünk berendezések és gépsorok szétszerelésében, bontásában, szállításában, majd új helyszínen történő összeszerelésben, beüzemelésben.

Megrendelőink számára megnyugtató, hogy a projekt során minden munkafázis ellátásához szükséges eszköz, gép saját eszközparkunk kínálatából kerül biztosításra.

A projekt tervezése, szervezése és lebonyolítása során a megrendelőink érdekeit figyelembe véve, rövid határidőt tartva optimalizáljuk a költségeket és az erőforrásokat a sikeres projekt érdekében.

Célunk minden megrendelésünk során egy hosszútávú, megbízható partneri kapcsolat kialakítása, amely alatt partnereink megbizonyosodhatnak róla, hogy szolgáltatásainkat komplexen, a megrendelő igényeihez igazítva teljesítjük.

Kérje ajánlatunkat gyárköltöztetési szolgáltatásunkra!

Megakrán

Gépek, gyáregységek, üzemek költöztetése

A gyárköltöztetés során a gépek, kiszolgálóegységek, mérőszobák, bontásra, majd a szállítást követően az új telepítési helyükön összeszerelésre kerülnek. A költöztetés magában foglalja a gépek bontását, szétszerelését, a gépszállítást, és a géptelepítés teljes folyamatát is, amelyet komplex szolgáltatási csomagként kínálunk megrendelőink számára.

A megrendelő által átadott gépkönyv, vagy gyártói supervisor támogatása alapján kollégáink az abban foglaltaknak megfelelően a legoptimálisabb megoldási javaslatot teszik a gép szétszereléséhez, majd új helyszínre történő áttelepítéséhez. Projektvezetőink a helyszínen elő szintmérést végeznek, felmérik a gép jelenlegi pozícióját, megvizsgálják a gépek egymástól való távolságát. Ezt követi a gép villamos pneumatika, hidraulika egységek, zsírcsövek szétszerelése, olaj, zsír leengedése, majd szállítójárműre helyezése, csomagolása, szállítása és új helyre történő telepítése.

Gépek, gyáregységek, üzemek költöztetése

Több mint 200 eszközből álló gépparkunknak köszönhetően a gyárköltöztetési feladatok teljeskörű megszervezését és végrehajtását is elvégezzük, mindezt partnereink legnagyobb elégedettsége mellett.

Biztonság szekció - géptelepítés oldal

A biztonság kiemelkedően fontos számunkra

A Megakránnál fokozott figyelmet fordítunk a munkavédelemre és a munkabiztonságra. Minőségirányítási és munkavédelmi rendszerünket évente auditálja az Apave Belgium SA (VCA), valamint a QSCert, spol s.r.o (ISO).    

Géptelepítési tevékenységünket 700 millió forintos felelősségbiztosítás mellett végezzük, partnereink maximális biztonsága és védelme érdekében.

Megakrán

Gépmozgatási tapasztalatunk

CNC gépek, megmunkálóközpontok, fröccsöntő gépek, marógépek, síkköszörűk, köszörűk, mikroelektronikai gyártógépek, hegesztőcellák, robotgépek, présgépek, szerszámgépek, célgépek, esztergagépek, gumifelépítő gépek, méréstechnikai eszközök, orvosi szűrőgépek és berendezések, villamos kapcsolószekrények, kemencék, kazánok

Megakrán
Szerelde sor áttelepítése

Megoldásaink

Szerelde sor áttelepítése
Szerelde sor áttelepítése
Szerelde sort telepítettünk át megrendelőnk egyik gyártó csarnokából a másikba. A telepítés előfeltétele volt, hogy partnerünktől előzetesen megkapott layout és gép paraméterek alapján meghatározzuk a telepítéshez szükséges levegő és villamás energia igényeket, illetve a villamoskábel és levegőcső keresztmetszeteket. A projekt teljesítése során 2db raszter kiépítését hajtottuk végre közel 600 - 700m2 terület lefedésével, amely 10 napot vett igénybe.
Szerelde sort telepítettünk át megrendelőnk egyik gyártó csarnokából a másikba. A telepítés előfeltétele volt, hogy partnerünktől előzetesen megkapott layout és gép paraméterek alapján meghatározzuk a...
Célgépek, megmunkáló  központok, konzolos forgódaruk teljeskörű áttelepítése

Megoldásaink

Célgépek, megmunkáló  központok, konzolos forgódaruk teljeskörű áttelepítése
Célgépek, megmunkáló központok, konzolos forgódaruk teljeskörű áttelepítése
Állandó partnerünktől megbízást kaptunk a gyártócsarnokában található célgépek, megmunkáló központok, konzolos forgódaruk teljeskörű áttelepítésére beleértve a korábbi technológiák (villamos, levegő és víz) elbontását, az új technológiák kiépítését, illetve az áttelepített gépek technológiára történő rácsatlakoztatását is. A projekt során összesen 16db gép és 10 db forgó daru került áttelepítésre.
Állandó partnerünktől megbízást kaptunk a gyártócsarnokában található célgépek, megmunkáló központok, konzolos forgódaruk teljeskörű áttelepítésére beleértve a korábbi technológiák (villamos, levegő é...
126 db megmunkáló gép kimozgatása, szállítása és bemozgatása az új telephelyre

Megoldásaink

126 db megmunkáló gép kimozgatása, szállítása és bemozgatása az új telephelyre
126 db megmunkáló gép kimozgatása, szállítása és bemozgatása az új telephelyre
A projekt során megbízást kaptunk 126 db megmunkáló gép, csarnokból történő kimozgatására, szállítására, ezt követően a megrendelő új telephelyén a leszállított gépek csarnokba történő bemozgatására, valamint a gépek szintezésére és pozícionálására. A gépek áttelepítésének ütemezését a megrendelővel együttműködve, összehangoltan készítettük el, mivel a gyárköltöztetés ideje alatt a megrendelő korábbi, bérelt telephelyén továbbra is folyamatos termelés zajlott.
A projekt során megbízást kaptunk 126 db megmunkáló gép, csarnokból történő kimozgatására, szállítására, ezt követően a megrendelő új telephelyén a leszállított gépek csarnokba történő bemozgatására,...

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán
Amennyiben magánszemély, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kövessen minket!

Széchenyi Pályázat 2020
Ajánlatkérés