A termelési folyamatok, illetve a technológia folyamatos fejlődésének eredményeképpen az ipari vállalatoknál ciklikusan elavult, korszerűtlenné vált gépek, berendezések keletkeznek. Technológia váltást megelőzően ezek a berendezések, gépsorok, gyáregységek bontásra kerülnek.

Az ehhez szükséges bontási ütemterveket elkészítjük partnereink igényeinek megfelelően, majd a kivitelezés ennek megfelelő sorrendben történik.

Szakképzett géptelepítő kollégáink számos tapasztalatot szereztek présgépek, gyártósorok, darupályák, híddaruk és forgódaruk bontási munkálataiban.

Gépbontás

A megrendelő döntése alapján, a szétszerelt berendezések és gépek - koruktól, állapotuktól függően – másodlagos piacon kerülnek értékesítésre, vagy az eltávolítást követően a mindenkor hatályos környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási előírásoknak és jogszabályoknak megfelelően az arra engedéllyel rendelkező gazdálkodó szervezethez kerülnek elszállításra.

Igény szerint, amennyiben a kibontásra került gépek, gépsorok másodlagos piacon kerülnek értékesítésre, azok áttelepítését, költöztetési feladatait is vállaljuk.

Technológia váltás, vagy termelésoptimalizálás esetén válassza géptelepítési szolgáltatásunkat!

Gépbontás
Hűtőkamra rendszer bontása

Megoldásaink

Hűtőkamra rendszer bontása
Hűtőkamra rendszer bontása
A jégkrémgyár téli leállás alatti karbantartási idejében bontottunk el egy komplett hűtőkamra rendszert födém bontással, és csarnok tetőn kiemeléssel. A hűtőberendezéseket és a kapcsolódó gyártósorokat a telepítési helyükről kibontás után mechanikus és villamos szakembereink szakszerűen le- és szétszerelték, valamint előkészítették a szállításra, és a gyárudvaron deponálták. A berendezéseket ezek után szállítójárműre helyeztük, és elszállításra kerültek a megrendelő külföldi partnerének.
A jégkrémgyár téli leállás alatti karbantartási idejében bontottunk el egy komplett hűtőkamra rendszert födém bontással, és csarnok tetőn kiemeléssel. A hűtőberendezéseket és a kapcsolódó gyártósoroka...
Szervizdaru bontása

Megoldásaink

Szervizdaru bontása
Szervizdaru bontása
2 db 14m magasságban lévő, egyenként 18t súlyú, 24m hosszú híddarut emeltünk le 60 tonnás autódarunkkal, majd görgők segítségével kimozgattuk azokat. A híddaruk régóta üzemen kívül voltak, emiatt az emelési pontba történő mozgatásuk több időt vett igénybe. A sínpályán lévő 4 db mozgató kocsiból kellett a rögzítő tengelyt kivennünk ahhoz, hogy el tudjuk szabadítani a darukat, és le tudjuk engedni a földre.
2 db 14m magasságban lévő, egyenként 18t súlyú, 24m hosszú híddarut emeltünk le 60 tonnás autódarunkkal, majd görgők segítségével kimozgattuk azokat. A híddaruk régóta üzemen kívül voltak, emiatt az...
Gépek bontása, telepítése új helyükön

Megoldásaink

Gépek bontása, telepítése új helyükön
Gépek bontása, telepítése új helyükön
Siófoki tartály és csővezeték építő partnerünk megvásárolt 7 db gépet Nagykanizsán, amelynek bontásával, majd új helyen történő telepítésével bíztak meg minket. (SKJ20 karusszel eszterga, Heckert marógép, SKIQ12 karusszel eszterga, Mazak Nexus 5 tengelyes marógép, Niles Simmons N30 CNC, Harrison I800XS eszterga , DFS 2 egyetemes eszterga)
Siófoki tartály és csővezeték építő partnerünk megvásárolt 7 db gépet Nagykanizsán, amelynek bontásával, majd új helyen történő telepítésével bíztak meg minket. (SKJ20 karusszel eszterga, Heckert maró...

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán

Kövessen minket!

Amennyiben magánszemély, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon
Széchenyi Pályázat 2020
Ajánlatkérés