Személyemelő gépeket, targoncákat, és rakodógépeket adunk bérbe országosan, igény esetén szakképzett kezelőszemélyzettel együtt. A bérgépek kiválasztása során logisztikus kollégáink segítenek a megfelelő gép, ezáltal a legoptimálisabb, és legköltséghatékonyabb megoldás meghatározásában.

Több, mint 80 bérgépből álló eszközparkunk részét képezik elektromos és dízelüzemű targoncák, rakodógépek, karos és ollós személyemelő gépek.

Igény esetén a kiválasztott személyemelő gépet, targoncát, vagy rakodógépet kollégáink a munkavégzés helyszínére szállítják Önnek, minden szükséges dokumentum, jegyzőkönyv másolatával együtt.

Összetett feladatok elvégzése esetén, megrendelőink igénye alapján bérgépeinkhez gépkezelő, irányító, valamint kötöző személyzetet is biztosítunk.

Meghibásodás, műszaki, vagy használattal kapcsolatos kérdésekben szervizcsapatunk rendelkezésre áll partnereink részére.

Válasszon bérelhető személyemelőink, targoncáink, rakodógépeink közül!

Társaságunk a speciális anyagmozgatási feladatok ellátásához szükséges gépadapterek széles választékával rendelkezik. Kérjen tanácsot szakértő kollégáinktól!

Kérdése van?

Kolléganőink minden munkanapon 8 órától 16 óráig rendelkezésre állnak telefonon és e-mailben.

Megakrán

Gyakran ismételt kérdések

A szállítási költséget egy oda-vissza, és még egyszer oda-vissza útiköltséggel számítjuk.

Megrendelőink igénye alapján dupla szállítási költség helyett várakozási díjat számolunk, ha a szállítójármű megvárja a munkavégzés befejezését a helyszínen, és azt követően elszállítja az eszközt.

Eszközeink paraméter táblázata tartalmazza a gép maximális terhelhetőségét. Túlterhelés esetén az eszköz letilt.

A maximális munkamagasság a személyemelő teljes nyitott állapotában, a platform magassága + 2 m (az eszközt kezelő személy állva, felfelé kinyújtott karral) összeadásból adódik.

Az ollós személyemelő gépek csak függőleges irányú (felfelé és lefelé) mozgatásra alkalmasak. Ollós személyemelővel a munkavégzés pontos helyszíne alá, vagy közvetlenül mellé szükséges állni.

A karos személyemelők a felfelé, és lefelé történő mozgáson kívül oldalkinyúlásra is képesek. Ezek a gépek nagyobb méretűek, mint egy ollós emelő, azonban a munkavégzés pontos helyétől távolabb is megállíthatók.

Az oszlopos személyemelő minimális oldalkinyúlásra képes, de a gép kisebb, mint egy karos személyemelő, ezért szűk helyeken ajánlott használatuk.

Amennyiben a szerelvény a szállítandó eszközzel együttesen meghaladja a 40 tonnát, túlsúly engedélyre van szükség.

Amennyiben a szerelvény a szállítandó eszközzel együttesen meghaladja a 4 méter magasságot, 2,6 méter szélességet, valamint a 17,5 méteres hosszúságot, túlméret engedélyre van szükség. 

Kolléganőink minden munkanapon 8 órától 16 óráig rendelkezésre állnak telefonon és e-mailben.

Kövessen minket!

Széchenyi Pályázat 2020
Hívás