Komplex megoldásokat biztosítunk meglévő és leendő Partnereink számára a gépmozgatási feladatok ellátásától egészen a gépek, berendezések, gépsorok, komplett gyáregységek bontásáig, áthelyezéséig és telepítéséig egyaránt.

Hiszünk a bizalom erejében

Talán mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy megrendeléseink több mint 80%-át több éve visszatérő Partnereink biztosítják. Vevőink a legkülönbözőbb ipari szegmensekből veszik igénybe szolgáltatásainkat, mint például élelmiszeripar, gyógyszeripar, nehézipar, és autóipar.

Végig kísérjük megrendelőinket az úton

A gép megérkezésétől, az anyagbeszerzéseken át egészen a gépek, gépsorok beüzemeléséig jelen vagyunk a projekt során, hogy minden akutan felmerülő problémára hatékony megoldást nyújtsunk, és kiemelkedő rugalmasságunkkal támogassuk Partnereinket. 

Megoldást kínálunk a géptelepítési feladatokra

Megoldást kínálunk a géptelepítési feladatokra

  • új gépek, gépsorok telepítése
  • technológia szerelés
  • gépek, gyáregységek költöztetése
  • geodéziai kimérés
  • gépek szintezése, rögzítése
  • gépek, gépsorok bontása
  • projektmenedzsment
  • telepítés támogatás a gépgyártóval együttműködve
Megakrán
Biztonság szekció - géptelepítés oldal

A biztonság kiemelkedően fontos számunkra

A Megakránnál fokozott figyelmet fordítunk a munkavédelemre és a munkabiztonságra. Minőségirányítási és munkavédelmi rendszerünket évente auditálja az Apave Belgium SA (VCA), valamint a QSCert, spol s.r.o (ISO).    

Géptelepítési tevékenységünket 700 millió forintos felelősségbiztosítás mellett végezzük, partnereink maximális biztonsága és védelme érdekében.

Megakrán

Géptelepítési tapasztalatunk

CNC gépek, megmunkálóközpontok, fröccsöntő gépek telepítése, marógépek, síkköszörűk, köszörűk telepítése, mikroelektronikai gyártógépek, hegesztőcellák, robotgépek, présgépek telepítése, szerszámgépek, célgépek, esztergagépek, gumifelépítő gépek telepítése, méréstechnikai eszközök, orvosi szűrőgépek és berendezések telepítése

Megakrán

Gyakran ismételt kérdések

A gépmozgatások esetén a kis szabad belmagasság sem jelent feltétlenül akadályt. Speciálisan, erre a célra gyártott csarnok daruinkkal a legtöbb, autódaruval nem megoldható feladatra is megoldást kínálunk, ráadásul elektromos meghajtásu gépeinknek köszönhetően károsanyag kibocsátás nélkül. Ennek köszönhetően akár a termelés lassítása, vagy akadályozása nélkül is el tudjuk végezni a gépmozgatásokat.


A géptelepítéshez, gépköltöztetéshez kapcsolódóan elvégezzük a gépek, gépsorok nemzetközi és belföldi szállítását is.

Tudjuk vállalni gépek, gépsorok levegő, folyadék és elektromos betáplálási hálózatának kiépítését.

Vállaljuk gépek telepítési helyére történő mozgatását, kármentő tálcába helyezését, padozathoz rögzítését, szintezését, energiahálózatokra (elektromosság, folyadék- és levegőbetáplálás stb.) történő rákötését.

A vállalási árat több szempont is befolyásolja. A munkavégzés helyszíne, szükséges létszám és eszközök. Lehetőség van indikatív ajánlat kérésére is, ezzel gyorsan hozzávetőleges vállalási díjat kínálunk ami megkönnyíti a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó projekt költségvetésének megtervezését.

Előzetes információt telefonon is tudunk adni a szabad kapacitásokról, azonban megrendelés és írásos megállapodás szükséges a kapacitás lekötéséhez. A felkészülési időszükséglet függ a projekt jellegétől és volumenétől, ezt minden esetben tartalmazza az ajánlatunk.


Előzetes információt telefonon is tudunk adni a szabad kapacitásokról, azonban megrendelés és írásos megállapodás szükséges a kapacitás lekötéséhez. Erőforrásainkanak köszönhetően szinte minden esetben tudunk kapacitást biztosítani Megrendelőink igényei szerint.

Projektvezető kollégánk felveszi telefonon a kapcsolatot a Megrendelő helyszíni kapcsolattartójával. Telefonon egyeztetnek egy időpontot a helyszínbejárásra amelyet e-mailben mindkét fél írásban megerősít. A projektvezető előre jelzi, hogy milyen információkra lesz szüksége az ajánlat készítéshez. A személyes találkozó során a projektvezető minden ajánlat készítéshez szükséges szempontot megvizsgál illetve egyeztet a megrendelő képviselőjével. (a helyszín bejárás nem minden esetben díjtalan!)

Amennyiben daruzási munkavégzés is része feladatnak akkor szinte minden esetben szükséges a helyszínbejárás, azonban ha megadott adatok, képek alapján elkészíthető az ajánlat akkor külön egyeztetés alapján a helyszínbejárás elhagyható. 

Az ajánlat készítéshez adminisztratív szempontból elengedhetetlen információk a megrendelő, költségviselő neve, adószáma, címe, teljesítés igazolás aláírására jogosult személy, pénzügyi képviselő, kapcsolattartó telefonszáma. Az ajánlat szakmai tartalmának összeállítása szempontjából minimálisan szükséges a pontos feladatleírás, illetve a mozgatandó gépek, gépegységek méretei és tömegadatai, továbbá a szükséges emelési mód (függesztve, villával) meghatározása. Optimális esetben gépkönyvek illetve helyszínrajz, vagy legalább fényképek a mozgatandó terhekről, illetve a munkaterületről.

Kérdése van?

Keressen minket bátran!

Megakrán
Amennyiben magánszemély, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon

Kövessen minket!

Széchenyi Pályázat 2020
Hívás